Бердичівський пивоварний завод

Бердичівський пивоварний завод

Бердичівське згадується ще у XVIII столітті. Але особливого розвитку броварство в місті набуло 155 років тому, коли чеській колоніст Станіслав Чеп на придбаній ділянці збудував пивоварнийзавод по вулиці Білопільській (нині Європейська). З самого початку заснування, пивоварня виготовляє легендарне живе пиво за класичною старовиною технологією. Завдяки 4 ступеням фільтрації, пиво не проходить процес пастеризації та в напій не додаються жодні консерванти — це, в свою чергу, забезпечує гарантовану якість та стійкість пива. На даний час броварня виготовляє 13 сортів пива, з яких 12 сортів світлого і 1 темний.

Бердичівське згадується ще у XVIII столітті. Але особливого розвитку броварство в місті набуло 155 років тому, коли чеській колоніст Станіслав Чеп на придбаній ділянці збудував пивоварнийзавод по вулиці Білопільській (нині Європейська). З самого початку заснування, пивоварня виготовляє легендарне живе пиво за класичною старовиною технологією. Завдяки 4 ступеням фільтрації, пиво не проходить процес пастеризації та в напій не додаються жодні консерванти — це, в свою чергу, забезпечує гарантовану якість та стійкість пива. На даний час броварня виготовляє 13 сортів пива, з яких 12 сортів світлого і 1 темний.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво

ТОВ «Уманьпиво»

ТОВ «Уманьпиво»

Уманське пиво вариться з 1878 року. Пивоварний завод в Умані пережив і війни, і революції, але не втратив славних традицій пивоваріння. А завдяки тісній співпраці з німецькими пивоварами уманське пиво стало ще кращим. Виключно натуральна якісна сировина власного виробництва у поєднанні із німецькою технологічною довершеністю народжує надзвичайно смачне живе пиво. Для виготовлення пива не застосовується ніяка харчова хімія. Лише власноруч вирощений ячмінь, виготовлений з нього солод, найякісніший хміль, кришталево чиста вода та секретна раса дріжджів. Живе уманське пиво − це якість і натуральність

Уманське пиво вариться з 1878 року. Пивоварний завод в Умані пережив і війни, і революції, але не втратив славних традицій пивоваріння. А завдяки тісній співпраці з німецькими пивоварами уманське пиво стало ще кращим. Виключно натуральна якісна сировина власного виробництва у поєднанні із німецькою технологічною довершеністю народжує надзвичайно смачне живе пиво. Для виготовлення пива не застосовується ніяка харчова хімія. Лише власноруч вирощений ячмінь, виготовлений з нього солод, найякісніший хміль, кришталево чиста вода та секретна раса дріжджів. Живе уманське пиво − це якість і натуральність

Продукція: пляшкове пиво, пляшковий сидр, розливне пиво, пляшкові безалкогольні напої

ПрАТ «Хмельпиво»

ПрАТ «Хмельпиво»

ПрАТ «Хмельпиво» – один із не багатьох пивоварних заводів в Україні, побудований ще в дореволюційний період. Завод виробляє натуральне пиво без додавання консервантів і ГМО з сировини, яка вирощується на родючих українських землях. Вода видобувається з власних підземних артезіанських свердловин, розташованих на території заводу. Все пиво «Хмельпиво» — живе, воно не проходить пастеризацію, завдяки чому не втрачає смакові якості і натуральні речовини. Висока якість продукції відзначено численними дипломами та нагородами спеціалізованих конкурсів і дегустацій.

ПрАТ «Хмельпиво» – один із не багатьох пивоварних заводів в Україні, побудований ще в дореволюційний період. Завод виробляє натуральне пиво без додавання консервантів і ГМО з сировини, яка вирощується на родючих українських землях. Вода видобувається з власних підземних артезіанських свердловин, розташованих на території заводу. Все пиво «Хмельпиво» — живе, воно не проходить пастеризацію, завдяки чому не втрачає смакові якості і натуральні речовини. Висока якість продукції відзначено численними дипломами та нагородами спеціалізованих конкурсів і дегустацій.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво

Тернопільська пивоварня «Опілля»

Тернопільська пивоварня "Опілля"

«Пивоварня Опілля» сьогодні – найпотужніший виробник пива в області і одна з найбільших регіональних броварень в Україні по об’ємах виробництва та продажах. Шлях «Опілля» розпочався у 1851 році, саме тоді була заснована перша велика пивоварня Тарнополя.  Їхня гордість – справжнє, живе, смачне пиво, зварене за традиційною технологією пивоваріння з роздільними процесами бродіння та доброджування при низьких температурах у лагерних підвалах австрійського типу. Вони прагнуть виготовляти тільки справжні, натуральні напої, що приносять задоволення і дають змогу насолоджуватись справжнім смаком.

«Пивоварня Опілля» сьогодні – найпотужніший виробник пива в області і одна з найбільших регіональних броварень в Україні по об’ємах виробництва та продажах. Шлях «Опілля» розпочався у 1851 році, саме тоді була заснована перша велика пивоварня Тарнополя.  Їхня гордість – справжнє, живе, смачне пиво, зварене за традиційною технологією пивоваріння з роздільними процесами бродіння та доброджування при низьких температурах у лагерних підвалах австрійського типу. Вони прагнуть виготовляти тільки справжні, натуральні напої, що приносять задоволення і дають змогу насолоджуватись справжнім смаком.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво, квас

ТОВ «Калуш Бровар Дистриб’юшен»

ТОВ "Калуш Бровар Дистриб'юшен"

Калуський пивзавод — підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації пива. Розташоване у місті Калуші Івано-Франківської області. Одне з найстаріших пивоварних підприємств України. Довгий час роком заснування пивзаводу у Калуші вважався 1649. Пізніше були знайдені архівні документи, які свідчать про існування у місті пивоварного виробництва щонайменше у 1565 році, тож наразі історію підприємства прийнято вести саме від цієї дати. Відомо, що за часів Австро-Угорщини продукція броварні продавалася навіть у віддалених від Галичини містах імперії

Калуський пивзавод — підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації пива. Розташоване у місті Калуші Івано-Франківської області. Одне з найстаріших пивоварних підприємств України. Довгий час роком заснування пивзаводу у Калуші вважався 1649. Пізніше були знайдені архівні документи, які свідчать про існування у місті пивоварного виробництва щонайменше у 1565 році, тож наразі історію підприємства прийнято вести саме від цієї дати. Відомо, що за часів Австро-Угорщини продукція броварні продавалася навіть у віддалених від Галичини містах імперії.

Продукція: пляшкове пиво

Opillia Export

Opillia Export

Пивоварня «Опілля» зберігає свої традиції пивоваріння з 1851 року! Класична технологія приготування хмільного напою є запорукою справжнього натурального смаку пива, котрий так люблять мільйони українців із різних куточків світу. 

Зрештою, пивоварні «Опілля» так хотілося поділитися цим справжнім смаком з усім світом, що вони не встояли.

Любов до пивоваріння, любов до нашої української сировини, любов до справжнього смаку та до українців підштовхнув їх на думку, що «Опілля» повинно радо звучати та смакувати у цілому світі.

Opillia Export — For The World

Пивоварня «Опілля» зберігає свої традиції пивоваріння з 1851 року! Класична технологія приготування хмільного напою є запорукою справжнього натурального смаку пива, котрий так люблять мільйони українців із різних куточків світу. 

Зрештою, пивоварні «Опілля» так хотілося поділитися цим справжнім смаком з усім світом, що вони не встояли.

Любов до пивоваріння, любов до нашої української сировини, любов до справжнього смаку та до українців підштовхнув їх на думку, що «Опілля» повинно радо звучати та смакувати у цілому світі.

Opillia Export — For The World

Продукція: пляшкове пиво

ПрАТ «Полтавпиво»

ПрАТ "Полтавпиво"

«Полтавпиво» з Полтави — духовної столиці України, що породила багатьох великих людей і твори мистецтва. Цей благодатний край також став батьківщиною відмінного пива, відомого далеко за межами країни. М’яка місцева вода з власних артезіанських свердловин, в комплексі з сучасною технологією і натуральними інгредієнтами, робить продукцію полтавського заводу впізнаваною навіть в умовах нинішньої рясної пропозиції на ринку пива.

«Полтавпиво» з Полтави — духовної столиці України, що породила багатьох великих людей і твори мистецтва. Цей благодатний край також став батьківщиною відмінного пива, відомого далеко за межами країни. М’яка місцева вода з власних артезіанських свердловин, в комплексі з сучасною технологією і натуральними інгредієнтами, робить продукцію полтавського заводу впізнаваною навіть в умовах нинішньої рясної пропозиції на ринку пива.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво

ТОВ «Славутський пивоварний завод»

ТОВ «Славутський пивоварний завод»

Славутський пивоварний завод виготовляє пиво з високоякісної сировини, яка проходить спеціальну перевірку. Підприємство розробляє особливі сорта пива, які знають всі українці-гурмани. Історія цього заводу розпочалась ще в далекому 1885 році, коли офіційно відкрилась пивоварня князя Сангушко. Пізніше завод був орендований чехом Земаном, який теж займався виготовленням пива за оригінальними рецептами. Така багата історія заводу залишила на ньому свій слід і до сьогодні пиво Славутської пивоварні користується особливою популярністю, особливо сорт «Князь Сангушко»

Славутський пивоварний завод виготовляє пиво з високоякісної сировини, яка проходить спеціальну перевірку. Підприємство розробляє особливі сорта пива, які знають всі українці-гурмани. Історія цього заводу розпочалась ще в далекому 1885 році, коли офіційно відкрилась пивоварня князя Сангушко. Пізніше завод був орендований чехом Земаном, який теж займався виготовленням пива за оригінальними рецептами. Така багата історія заводу залишила на ньому свій слід і до сьогодні пиво Славутської пивоварні користується особливою популярністю, особливо сорт «Князь Сангушко»

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво

ТОВ «Павлівський пивзавод»

ТОВ "Павлівський пивзавод"

Точна дата заснування броварні в Порицьку невідома, роком заснування підприємства прийнято вважати 1904 з огляду на відповідний напис, висічений у камені що зберігся у лагерному відділенні будівлі пивзаводу.

Новітня історія броварні розпочалася у 1950-х роках, коли через розвиток вуглевидобування в Іваничівському районі було створене місто Нововолинськ і було прийняте рішення про відбудову пивзаводу у Павлівці для забезпечення пивом шахтарів Волині. Реконструкція заводу була завершена 1958 року.

Павлівське пиво по праву можна назвати самим живим пивом України.

Точна дата заснування броварні в Порицьку невідома, роком заснування підприємства прийнято вважати 1904 з огляду на відповідний напис, висічений у камені що зберігся у лагерному відділенні будівлі пивзаводу.

Новітня історія броварні розпочалася у 1950-х роках, коли через розвиток вуглевидобування в Іваничівському районі було створене місто Нововолинськ і було прийняте рішення про відбудову пивзаводу у Павлівці для забезпечення пивом шахтарів Волині. Реконструкція заводу була завершена 1958 року.

Павлівське пиво по праву можна назвати самим живим пивом України.

Продукція: пляшкове пиво

«Український пивний холдинг»

«Український пивний холдинг»

Український пивний холдинг — поєднує натуральну якісну сировину та досвід найкращих українських пивоварів, щоб зварити натуральне пиво. Використовується артезіанська вода та лише найкращий хміль. Усі інгредієнти варяться, бродять та доброджують на німецькому обладнанні. 

Український пивний холдинг — поєднує натуральну якісну сировину та досвід найкращих українських пивоварів, щоб зварити натуральне пиво. Використовується артезіанська вода та лише найкращий хміль. Усі інгредієнти варяться, бродять та доброджують на німецькому обладнанні.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво, квас

ТМ «Жива Легенда»

ТМ "Жива Легенда"

Cправжнє, живе, смачне пиво, зварене за традиційною технологією пивоваріння з роздільними процесами бродіння та доброджування при низьких температурах у лагерних підвалах австрійського типу. Задля виготовлення використовується високоякісний український солод з натуральної, виключно вітчизняної сировини. При виготовлені не використовується жодних замінників, що знищують справжність пива (зокрема ячменю, що є несолодженим замінником солоду, мальтозної патоки, солодового екстракту, кукурудзи та кукурудзяного борошна, рису, несолодженої пшениці, цукру та ін.)

Cправжнє, живе, смачне пиво, зварене за традиційною технологією пивоваріння з роздільними процесами бродіння та доброджування при низьких температурах у лагерних підвалах австрійського типу. Задля виготовлення використовується високоякісний український солод з натуральної, виключно вітчизняної сировини. При виготовлені не використовується жодних замінників, що знищують справжність пива (зокрема ячменю, що є несолодженим замінником солоду, мальтозної патоки, солодового екстракту, кукурудзи та кукурудзяного борошна, рису, несолодженої пшениці, цукру та ін.)

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво

JOHN GASPAR

JOHN GASPAR

Торгову марку Джон Гашпар, саме так називають це пиво на батьківщині, придумали 2 друга угорського походження, Януш і Гашпар, в один жаркий день. Тамуючи спрагу джерельною водою, яка є головним багатством тих країв, вони представили, як було б добре зварити з неї пиво. Натхненні ідеєю, друзі обговорили її зі своїми дружинами і, отримавши благословення, приступили до варіння. Джон Гашпар зараз готується на сучасних потужностях заводу «Карпатська пивоварня», побудованого в 1997 році. Пивовари дотримуються традиції і готують продукт європейської якості.

Торгову марку Джон Гашпар, саме так називають це пиво на батьківщині, придумали 2 друга угорського походження, Януш і Гашпар, в один жаркий день. Тамуючи спрагу джерельною водою, яка є головним багатством тих країв, вони представили, як було б добре зварити з неї пиво. Натхненні ідеєю, друзі обговорили її зі своїми дружинами і, отримавши благословення, приступили до варіння. Джон Гашпар зараз готується на сучасних потужностях заводу «Карпатська пивоварня», побудованого в 1997 році. Пивовари дотримуються традиції і готують продукт європейської якості.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво

Крафтове пиво «MUR»

Крафтове пиво "MUR"

«MUR» — “крафтове пиво”, що виготовлене пивоваром вручну, та як наслідок — в невеликих об’ємах. Адже створення пива — це складна та важка праця. Крафтове пиво «MUR» це:

  • Використання авторських рецептів.
  • Пиво має традиційну основу у вигляді 50% солоду, але з додаванням різноманітних інгредієнтів, що допомагають отримати дійсно неповторні та ні на що не схожі смаки.
  • Мистецтво пивоваріння, яке не є орієнтованим на отримання прибутку. Крафтове пиво випускається невеликими партіями та ставить на перший план пошук нового у світі пивних смаків та ароматів.
  • Склад крафтового пива завжди натуральний, без будь-яких хімічних домішок.

«MUR» — “крафтове пиво”, що виготовлене пивоваром вручну, та як наслідок — в невеликих об’ємах. Адже створення пива — це складна та важка праця. Крафтове пиво «MUR» це:

  • Використання авторських рецептів.
  • Пиво має традиційну основу у вигляді 50% солоду, але з додаванням різноманітних інгредієнтів, що допомагають отримати дійсно неповторні та ні на що не схожі смаки.
  • Мистецтво пивоваріння, яке не є орієнтованим на отримання прибутку. Крафтове пиво випускається невеликими партіями та ставить на перший план пошук нового у світі пивних смаків та ароматів.
  • Склад крафтового пива завжди натуральний, без будь-яких хімічних домішок.

Продукція: пляшкове пиво

BIERWELLE

BIERWELLE

Bierwelle — це пивна майстерня, яка створює бездоганне пиво, зварене за традиційно — класичною технологією з води, ячмінного солоду, хмелю та пивних дрiжджiв, керуючись законом про чистоту пивоваріння та наполегливій праці пивоварів.

Bierwelle — це пивна майстерня, яка створює бездоганне пиво, зварене за традиційно — класичною технологією з води, ячмінного солоду, хмелю та пивних дрiжджiв, керуючись законом про чистоту пивоваріння та наполегливій праці пивоварів.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво

Рівненський пивоварний завод

Рівненський пивоварний завод

Рівненський пивзавод створений чеськими пивоварами більше сторіччя тому, нині – потужний виробник смачного пива за унікальними рецептами європейських пивоварів, місце дегустації життєдайного напою від рівненських броварів, якими від покоління до покоління передаються вміння пивоваріння місцевих монахів і ченців. Пиво, яке виробляє Рівненський пивзавод має дуже приємний смак, а багата смакова палітра дозволить кожному покупцеві знайти пиво, яке припаде йому до душі.

Рівненський пивзавод створений чеськими пивоварами більше сторіччя тому, нині – потужний виробник смачного пива за унікальними рецептами європейських пивоварів, місце дегустації життєдайного напою від рівненських броварів, якими від покоління до покоління передаються вміння пивоваріння місцевих монахів і ченців. Пиво, яке виробляє Рівненський пивзавод має дуже приємний смак, а багата смакова палітра дозволить кожному покупцеві знайти пиво, яке припаде йому до душі.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво

Пивоварня Pernstejn

Пивоварня Pernstejn

Пивоварня Pernstejn (Пернштейн) уособлює вікові чеські традиції пивоваріння. Заснована в 14 столітті в містечку Пардубіц, а потім викуплена одним з найвпливовіших аристократів Моравії, вона до цих пір залишається провідним пивоварним підприємством Чехії.

Пивоварня Pernstejn (Пернштейн) уособлює вікові чеські традиції пивоваріння. Заснована в 14 столітті в містечку Пардубіц, а потім викуплена одним з найвпливовіших аристократів Моравії, вона до цих пір залишається провідним пивоварним підприємством Чехії.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво

ТОВ «Лисичанський пивоварний завод»

ТОВ "Лисичанський пивоварний завод"

Товариство з обмеженою відповідальністю Лисичанський пивоварний завод (ТОВ «ЛИСПИ») було засновано в серпні 1972 року для виробництва пива з метою задоволення потреб споживачів в слабоалкогольній продукції. Технологія виробництва всіх сортів пива, серед яких були відібрані для подальшого виробництва тільки найкращі сорти, вдосконалені в кращих чеських традиціях.

Товариство з обмеженою відповідальністю Лисичанський пивоварний завод (ТОВ «ЛИСПИ») було засновано в серпні 1972 року для виробництва пива з метою задоволення потреб споживачів в слабоалкогольній продукції. Технологія виробництва всіх сортів пива, серед яких були відібрані для подальшого виробництва тільки найкращі сорти, вдосконалені в кращих чеських традиціях.

Продукція: пляшкове пиво

Київська область

Коваленко Дмитро: +380 67 413 49 95;

Київ

Сергій Якубовський:

+380 67 440 62 56;

Савустяненко Ігор:

+380 97 768 15 97;

Приходько Максим:

+380 67 321 32 27;

Харків

Кузнєцов Іван: +380 67 578 13 93;

Київська область

Коваленко Дмитро:

+380 67 413 49 95;

Київ

Сергій Якубовський:

+380 67 440 62 56;

Савустяненко Ігор:

+380 97 768 15 97;

Приходько Максим:

+380 67 321 32 27;

Харків

Кузнєцов Іван:

+380 67 578 13 93;