«Жива Легенда»

Cправжнє, живе, смачне пиво, зварене за традиційною технологією пивоваріння з роздільними процесами бродіння та доброджування при низьких температурах у лагерних підвалах австрійського типу. Задля виготовлення використовується високоякісний український солод з натуральної, виключно вітчизняної сировини. При виготовлені не використовується жодних замінників, що знищують справжність пива (зокрема ячменю, що є несолодженим замінником солоду, мальтозної патоки, солодового екстракту, кукурудзи та кукурудзяного борошна, рису, несолодженої пшениці, цукру та ін.)

Cправжнє, живе, смачне пиво, зварене за традиційною технологією пивоваріння з роздільними процесами бродіння та доброджування при низьких температурах у лагерних підвалах австрійського типу. Задля виготовлення використовується високоякісний український солод з натуральної, виключно вітчизняної сировини. При виготовлені не використовується жодних замінників, що знищують справжність пива (зокрема ячменю, що є несолодженим замінником солоду, мальтозної патоки, солодового екстракту, кукурудзи та кукурудзяного борошна, рису, несолодженої пшениці, цукру та ін.)

Cлідкуйте за пивом Жива Легенда в соціальних мережах😉

Жива Легенда «LAGER»

Жива Легенда «LAGER»

Світле пиво.   

Обсяг KEG в літрах: 50 (флеш)                                       Термін зберігання – 14 діб.  

Обсяг KEG в літрах: 50 (флеш)         Термін зберігання – 14 діб.  

Склад: вода, солод пивоварний ячмінний, ячмінь пивоварний, хміль, дріжджі пивні.

М’який солодовий смак, збалансована хмелева гiрчинка. Виготовлене за традиційною рецептурою «Баварського пивного закону» 1516 року з солоду, хмелю та води. Пиво непастеризоване.

Наступний завод з кеговим товаром ↴

Наступний завод з кеговим товаром ↴

JOHN GASPAR

JOHN GASPAR

Торгову марку Джон Гашпар, саме так називають це пиво на батьківщині, придумали 2 друга угорського походження, Януш і Гашпар, в один жаркий день. Тамуючи спрагу джерельною водою, яка є головним багатством тих країв, вони представили, як було б добре зварити з неї пиво. Натхненні ідеєю, друзі обговорили її зі своїми дружинами і, отримавши благословення, приступили до варіння. Джон Гашпар зараз готується на сучасних потужностях заводу «Карпатська пивоварня», побудованого в 1997 році. Пивовари дотримуються традиції і готують продукт європейської якості.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво