JOHN GASPAR
Торгову марку Джон Гашпар, саме так називають це пиво на батьківщині, придумали 2 друга угорського походження, Януш і Гашпар, в один жаркий день. Тамуючи спрагу джерельною водою, яка є головним багатством тих країв, вони представили, як було б добре зварити з неї пиво. Натхненні ідеєю, друзі обговорили її зі своїми дружинами і, отримавши благословення, приступили до варіння. Джон Гашпар зараз готується на сучасних потужностях заводу «Карпатська пивоварня», побудованого в 1997 році. Пивовари дотримуються традиції і готують продукт європейської якості.
Торгову марку Джон Гашпар, саме так називають це пиво на батьківщині, придумали 2 друга угорського походження, Януш і Гашпар, в один жаркий день. Тамуючи спрагу джерельною водою, яка є головним багатством тих країв, вони представили, як було б добре зварити з неї пиво. Натхненні ідеєю, друзі обговорили її зі своїми дружинами і, отримавши благословення, приступили до варіння. Джон Гашпар зараз готується на сучасних потужностях заводу «Карпатська пивоварня», побудованого в 1997 році. Пивовари дотримуються традиції і готують продукт європейської якості.
Джон Гашпар «Світле»
Джон Гашпар «Світле»
Світле пиво.
Обсяг KEG в літрах: 50 (флеш) Термін зберігання – 60 діб.
Обсяг KEG в літрах: 50 (флеш) Термін зберігання – 60 діб.
Склад: вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі пивні.
Пиво із закарпатською пивоварні чудово втамовує спрагу, освіжає і підходить майже до будь-яких закусок. Краще вживати охолодженим.
Джон Гашпар «Темне»
Джон Гашпар «Темне»
Темне пиво.
Обсяг KEG в літрах: 50 (флеш) Термін зберігання – 60 діб.
Обсяг KEG в літрах: 50 (флеш) Термін зберігання – 60 діб.
Склад: вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі пивні.
Закарпатський темний лагер від пивзаводу в Берегово. Напій характеризує солодка карамель в післясмаку і помірні відтінки житнього хліба. Відносне щільне пиво, при цьому легко п’ється і втамовує спрагу. Пиво має досить цікавий і своєрідний смак.