TM «Private Gardens»

Для переробки в соки підприємство використовує плоди і ягоди з власних садів і садівничих господарств України. Тільки найкращі фрукти і ягоди використовуються для виробництва.

Виробництво сидру міцністю від 5 до 7,5% об вмісту алкоголю. Без додавання спирту.

Потужності підприємства дозволяють виробляти дріжджові напої міцністю до 8,5% об з різними смаковими характеристиками. Вода видобувається з артезіанської скважен на території підприємства (глибиною 236м)

TM «Private Gardens»

Для переробки в соки підприємство використовує плоди і ягоди з власних садів і садівничих господарств України. Тільки найкращі фрукти і ягоди використовуються для виробництва.

Виробництво сидру міцністю від 5 до 7,5% об вмісту алкоголю. Без додавання спирту.

Потужності підприємства дозволяють виробляти дріжджові напої міцністю до 8,5% об з різними смаковими характеристиками. Вода видобувається з артезіанської скважен на території підприємства (глибиною 236м)

Розливний Сидр будь-якого виду має базовий склад(сік яблучний зброджений, виготовлений з натурального чи відновленого яблучного соку, цукор) за винятком добавки різних соків, смак яких заявлено в назві

Сидр Диня

Сидр Диня

Сидр Персик

Сидр Персик

Сидр "Фраголіно" Біла Полунция

Сидр "Фраголіно" Біла Полунция

Сидр Грейпфрут

Сидр Грейпфрут

Сидр Яблуко

Сидр Яблуко

Сидр Вишня

Сидр Вишня

Сидр Груша

Сидр Груша

Сидр Смородина

Сидр Смородина

Сидр Виноград (Ізабелла)

Сидр Виноград (Ізабелла)

Сидр Малина

Сидр Малина

Наступний завод ↴

Наступний завод ↴

ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика»

ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика»

ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика» утворилося в 1999 році в результаті реорганізації ВАТ «Вінницький завод продтоварів», від якого і успадкувало багаторічний досвід, традиції якості, а також висококваліфікований персонал, згуртований колектив і високу мету — виготовлення якісної і натуральної продукції. На ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика» впроваджена і діє система управління якістю за стандартом ISO 9001 і система управління безпечністю харчових продуктів (HACCP) за стандартом ISO 22000. За якістю продукції і виробничими процесами слідкує власна лабораторія.​

Продукція: розливні безалкогольні напої