Власна торгова марка ТОВ "Антип" - "ЖИВА ЛЕГЕНДА"

Власна торгова марка ТОВ "Антип" - "ЖИВА ЛЕГЕНДА"

«Жива» — пиво непастеризоване (оброблено температурою для «придушення і загибелі вегетативних форм мікроорганізмів). Непастеризований продукт зберігає групу вітамінів В1, В2, В5, В6, В12, С, Е, РР, Н, адже саме ця група вітамінів міститься в проростаючих злакових зернах, які називають солодом, також корисну ферулову кислоту, кальцій і залізо в розрізі 3-6% від денної необхідної норми для людини.

 

«Легенда» — слово, яке має пряме відношення до легендарного чеського і німецького пивоваріння. Адже ні кому не секрет, що чеські і німецькі сорти є еталоном і класикою пивоварної галузі. Німці позиціонують своє пиво, як «чисте» і чесне, без будь-яких добавок за законом Райнхайтсгебот від 1516 року, згідно з початкового тексту документа, для виробництва пива повинні використовуватися тільки 3 інгредієнта: вода, ячмінь (ячмінний солод) і хміль. І чеського пивоваріння — Чеське пиво має довгу історію і високу репутацію в світі. В основному, в Чехії поширені лагери, але є й інші види пива на зразок пшеничного або портеру.

Тому, об’єднавши все найкраще з класичних шкіл чеського і німецького пивоваріння ми створили унікальну лінійку під торговою маркою «Жива Легенда» з кращої української сировини — солоду і хмелю вирощеного на Українській родючої землі і звареного досвідченими і кращими пивоварами-технологами.

У поєднанні з доступністю ціни ми надали воістину гідний продукт.

Жива Легенда

Cлідкуйте за пивом Жива Легенда в соціальних мережах😉

Жива Легенда «LAGER»

Жива Легенда «LAGER»

Світле пиво.                 Термін зберігання – у скляній пляшці 0,5 л та ПЕТ пляшці 1 л — 30 діб

Світле пиво.                 

Термін зберігання – у скляній пляшці 0,5 л та ПЕТ пляшці 1 л — 30 діб

Склад: вода, солод пивоварний ячмінний, ячмінь пивоварний, хміль, дріжджі пивні.

Пиво Жива Легенда «LAGER» має солодовий смак з помірною хмелевою гіркотою. Дарує приємний післясмак з нотками солодової солодинки. Це класичне пиво старої Європи зварене за традиційною рецептурою «Баварського пивного закону» 1516 року.

Скуштувавши це пиво ви відчуєте незабутню насолоду справжнього лагерного пива звареного за німецькими та чеськими традиціями. Цей вишуканий сорт пива гармонійно поєднується з пікантними житніми грінками, легкими стравами та закусками

«Жива» — пиво непастеризоване (оброблено температурою для «придушення і загибелі вегетативних форм мікроорганізмів). Чи не пастеризований продукт зберігає групу вітамінів В1, В2, В5, В6, В12, С, Е, РР, Н, адже саме ця група вітамінів міститься в проростають злакових зернах, які називають солодом, корисної феруловой кислоти, кальцію і заліза в розрізі 3-6% від денної необхідної норми для людини.

 

«Легенда» — слово, яке має пряме відношення до легендарного чеському і німецькому пивоварению. Адже ні кому не секрет, що чеські і німецькі сорти є еталоном і класикою пивоварної галузі. Німці позиціонують себе як «чисте» і чесне пиво без будь-яких добавок за законом Райнхайтсгебот від 1516 року, згідно з початкового тексту документа, для виробництва пива повинні використовуватися тільки 3 інгредієнта: вода, ячмінь (ячмінний солод) і хміль. І чеського пивоваріння — Чеське пиво має довгу історію і високу репутацію в світі. В основному, в Чехії поширені лагери, але є й інші види пива на зразок пшеничного або портеру.

Тому, об’єднавши все найкраще з класичних шкіл чеського і німецького пивоваріння ми створили унікальну лінійку під торговою маркою «Жива Легенда» з кращого українського сировини — солоду і хмелю вирощеного на Українській родючої землі і звареного досвідченими і кращими пивоварами-технологами.

У поєднанні з доступністю ціни ми надали воістину гідний продукт.

Наступний завод ↴

Наступний завод ↴

JOHN GASPAR

JOHN GASPAR

Торгову марку Джон Гашпар, саме так називають це пиво на батьківщині, придумали 2 друга угорського походження, Януш і Гашпар, в один жаркий день. Тамуючи спрагу джерельною водою, яка є головним багатством тих країв, вони представили, як було б добре зварити з неї пиво. Натхненні ідеєю, друзі обговорили її зі своїми дружинами і, отримавши благословення, приступили до варіння. Джон Гашпар зараз готується на сучасних потужностях заводу «Карпатська пивоварня», побудованого в 1997 році. Пивовари дотримуються традиції і готують продукт європейської якості.

Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво